Chris Froome, triplu câștigător al Turului Franței, lovit de mașină în timpul unui antrenament

Data publicării:
chris froome foto twitter

Ciclistul britanic Chris Froome, triplu câştigător al Turului Franţei, a scăpat nevătămat după ce a fost lovit de o maşină în timpul unui antrenament, informează sportivul pe contul de Twitter. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Froome, în vârstă de 31 ani, component al echipei Sky, care se pregăteşte în prezent pe şoselele din sudul Franţei, a postat pe Twitter o fotografie cu bicicleta sa distrusă, precizând că şoferul, despre care susţine că l-a lovit în mod intenţionat, a fugit de la locul accidentului. 

„Am fost lovit de un şofer nerăbdător, care m-a urmărit pe şosea. Din fericire, eu sunt bine, dar bicicleta este distrusă. Şoferul a mers mai departe”, a scris Froome pe Twitter. 

Accidentul britanicului vine la doar două săptămâni după ce un alt ciclist, italianul Michele Scarponi, câştigătorul Turului Italiei în 2011, a fost lovit mortal de o furgonetă în timp ce se antrena în apropierea locuinţei sale din Filottrano. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri