Cinci copii orfani după incendiul din Colectiv, în vizită la clubul Pandurii Târgu Jiu

Data publicării:
imageResize

  

Jucătorii echipei Pandurii vor primi astăzi o vizită specială în vestiarul echipei, continuând astfel seria de invitaţii adresate copiilor care se confruntă cu situații sociale grave. La finalul anului trecut, Pandurii au primit vizita tinerilor de la Centrul de Asistenţă Socială din Târgu Cărbuneşti.

De data aceasta, pentru a le oferi o mică bucurie celor cinci fraţi greu încercaţi de soartă, care au rămas orfani în urma tragediei din clubul Colectiv, clubul Pandurii i-a invitat pe copiii Mariei Ion, una dintre victimele tragediei, să petreacă o zi printre jucători. Copiii au fost preluaţi din București de către unul dintre microbuzele clubului, urmând să ajungă la Tg. Jiu în jurul orei 14:30”, se arată în comunicatul echipei.

La vestiare, vor face cunoștință cu jucătorii şi vor afla cum se pregăteşte o echipă de fotbal din Liga I. Tot acolo, îi așteaptă alte multe surprize. În programul vizitei sunt incluse cadouri pentru cei mici, o vizită la operele lui Constantin Brâncuşi, pe care tinerii le văd pentru prima oară, precum și alte activități, menite să le facă invitaților noștri o zi cât mai frumoasă”, se precizează comunicat. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri