Ciprian Marica: După alegeri, România a trecut la un alt nivel

Data publicării:
Ciprian Marica crop - Guliver GetyImages 1

 

FOTO: Guliver/ Getty Images

"Dragi prieteni! Vă mulţumesc pentru un weekend minunat! Început cu victoria împotriva Irlandei de Nord şi continuat cu victoria împotriva tuturor celor care spuneau că România nu mai are viitor. Voi aţi arătat că are. M-am bucurat enorm să văd că va pasă de fraţii voştri de departe care suferă printre străini pentru un drept democratic. M-am bucurat enorm că au ieşit la vot tineri, mulţi tineri, despre care se spunea că nu le pasă. Că aţi ieşit în stradă când aţi considerat că aveţi ceva de spus. Că v-aţi bucurat din suflet la anunţul rezultatului alegerilor, că aţi acceptat înfrângerea cu bărbăţie. Dragi prieteni, un lucru e clar: România a trecut la un alt nivel! Învingătorii de acum trebuie să facă totul cu gândul la voi, fiindcă aţi demonstrat lumii întregi că românul dă de pământ cu cel care nu-l respectă. Felicitări, România! Şi mulţumesc că merg în străinătate, la clinică unde fac recuperarea, cu un zâmbet larg pe faţă! O săptămâna grozavă să aveţi!", a scris atacantul echipei turce Konyaspor, potrivit Mediafax.

Ciprian Marica nu a făcut parte din lotul echipei naţionale pentru partidele cu Irlanda de Nord şi Danemarca, aflându-se în Germania pentru recuperare, în urma unei intervenţii chirurgicale.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri