Claudiu Keşeru: Sunt sigur că vom învinge Estonia şi Olanda va trece de Turcia. Mergem la baraj

Data publicării:
6117034-AFP Mediafax Foto-PASCAL PAVANI

Debutant la echipa naţională, Keşeru a justificat încrederea pe care i-a arătat-o selecţionerul Victor Piţurcă, reuşind să deschidă scorul în minutul 42, cu o lovitură de cap.

"A fost un început de partidă mai greu, dar am reuşit să marcăm înainte de pauză şi ne-am uşurat un pic munca. Mă bucur că am reuşit să marchez, e primul meci, primul gol, a fost un debut perfect pentru mine. Sunt sigur că vom învinge Estonia şi Olanda va trece de Turcia şi vom fi la baraj. Va fi însă greu", a declarat Keşeru, după meciul câştigat de tricolori cu 4-0.

Autorul celui de-al doilea gol al meciului, Bogdan Stancu a declarat că el şi colegii săi vor face tot ce depinde de ei pentru a se impune cu cât mai multe goluri în ultima partidă din grupă, cu Estonia.

"Ne-am creat multe ocazii, păcat că nu le-am concretizat. Şi ei au tras de timp, nu ştiu pentru ce mai trăgeau. În ultimul meci putem bate, ne dorim, suntem motivaţi şi o să facem tot ce depinde de noi ca să câştigăm cu un scor cât mai mare", a spus Stancu.

Aruncat în luptă după pauză, în locul lui Keşeru, atacantul Ciprian Marica a spus că şi-ar fi dorit ca România să marcheze mai multe goluri în meciul cu Andorra, dar a subliniat că acum este mult mai importantă partida cu Estonia, de marţi, de pe Arena Naţională.

Toată lumea aşteaptă ca Olanda să-şi respecte blazonul

"Mi-aş fi dorit să marcăm mai multe goluri, dar suntem bucuroşi pentru victorie. Ne aşteptam să câştigăm cu Andorra, aşa că de asta nu suntem atât de entuziaşti. Important este să câştigăm cu Estonia, la un scor cât mai mare posibil. Olanda este Olanda, nu e uşor să câştigi contra ei. Mi-aş dori ca oamenii să vină cât mai mulţi la meci la Bucureşti şi la final să ne bucurăm împreună", a declarat Marica.

Şi selecţionerul Victor Piţurcă ar fi vrut o victorie mai clară, mai ales că elevii săi au irosit câteva ocazii mari. Tehnicianul aşteaptă acum ca Olanda să nu piardă în Turcia, pentru a merge la baraj.

"Ne-am dorit 7-8 goluri şi am avut această posibilitate, am ratat 4-5 ocazii mari. Acum aşteptăm jocul cu Estonia, trebuie să îl pregătim foarte bine, să câştigăm şi vom vedea ce se întâmplă la Istanbul. Turcia joacă împotriva Olandei. Olanda e o echipă foarte greu de învins. Nu mă miră rezultatul de 8-1 obţinut de Olanda cu Ungaria", a spus Piţurcă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri