Clubul AC Milan este interesat de doi fotbaliști de la Dinamo

Data publicării:
dinamo

„Dinamo are jucători tineri foarte buni. Acum două săptămâni m-a căutat un antrenor de la juniorii lui AC Milan și mi-a spus că vine în România. M-am dus cu el la Dinamo și a urmărit doi jucători tineri de la echipă. Sunt jucători tineri despre care se vorbește foarte frumos în Italia. Nu vă pot spune cine sunt pentru că nu este treaba mea”, a spus Pedrazzini la „Digi Sport Matinal”.

Digisport.ro a aflat că Dorin Rotariu (20 de ani) şi Valentin Costache (17 ani) sunt fotbaliştii lui Dinamo urmăriţi de AC Milan. Primul este titular de drept şi a bifat 23 de jocuri în acest sezon, reuşind să înscrie de 6 ori. Al doilea are două partide în tricoul alb-roşu în această stagiune şi a înscris un gol, în partida cu FC Botoşani, din urmă cu două etape.

AC Milan, formație pregătită de Sinisa Mihajlovic, se află pe locul 6 în Serie A TIM, cu 47 de puncte.

Dinamo a terminat sezonul regulat pe locul 2 şi va pleca în play-off, după înjumătăţirea punctelor, cu două lungimi în spatele liderului Astra şi la egalitate cu Pandurii. Roş-albii au un program extrem de greu în această săptămână: pe elevii lui Rednic îi aşteaptă două meciuri cu Steaua, ambele în Ştefan cel Mare. Joi, de la 20:30, cele două rivale se întâlnesc în turul semifinalelor Cupei. Duminică, de la aceeaşi oră, Dinamo şi Steaua vor juca în prima etapă din play-off. Ambele partide se văd în direct la Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri