Codrea - antrenor la ASU Poli. „Voi aplica metodele lui Antonio Conte”

Data publicării:
s1830 20codrea 20principal 20la 20asu 20poli 20110313 20timisoara-54254

Paul Codrea este noul antrenor principal al lui ASU Politehnica Timişoara. Fostul internaţional va colabora cu Antonio Foale, cel care va ocupa funcţia de director tehnic. Paul Codrea a anunţat încă din urmă cu două săptămâni, în cadrul emisiunii Divizia Locală, că îşi doreşte să înceapă o carieră în antrenorat, chiar de la nivelul Campionatului Judeţean.

Codrea are licenţa B de antrenor şi are nevoie să petreacă un an pe banca tehnică a unei formaţii, ca să se poată înscrie la cursurile pentru licenţa A. Jucătorul de 32 de ani a evoluat în câteva amicale pentru Poli în această iarnă şi va debuta ca antrenor într-un meci oficial sâmbătă, când ASU Politehnica va evolua la Liebling, în prima etapă a Campionatului Judeţean.

După mai bine de un deceniu petrecut în Italia, Codrea nu e încă sigur dacă va imprima echipelor sale stilul de joc de acolo. Totuşi, a mărturisit care este antrenorul care l-a influenţat cel mai mult până acum.

Paul Codrea a revenit în România în vara anului trecut, când a şi semnat cu Rapid, club cu care se află în litigiu. Odată cu judecarea acestuia, mijlocaşul va reveni şi în teren, la echipa Politehnicii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri