Confruntarea granzilor. Real Madrid – Barcelona, mâine, de la ora 19.00, în direct la Digi Sport 1

Data publicării:
barcelona la-liga-sambata

Luis Suarez şi-a ispăşit pedeapsa primită pentru că l-a muşcat pe Chellini de umăr la Campionatul Mondial! După patru luni de aşteptare, fanii Barcelonei îl pot vedea la treabă pe fotbalistul în schimbul căruia clubul a plătit 80 de milioane de euro. Suarez ar putea fi titular în Clasicul Spaniei, de pe Santiago Bernabeu.

„Desigur că va fi o situaţie incomodă, pentru că n-a mai jucat de ceva timp şi este incomod pentru un fotbalist, dar, din fericire, timpul trece şi a venit momentul în care va putea juca din nou”, spune Andres Iniesta, colegul său de la Barcelona.

James Rodriguez se află şi el în faţa primului El Clasico din carieră. Columbianul a marcat patru goluri pentru Real în toate competiţiile şi vrea să înscrie şi în poarta Barcelonei.

Va fi o confruntare dură! Vreau să dau dovadă de multă responsabilitate, cu multă dorinţă şi vreau să-mi ajut echipa să câştige!”, a spus acesta.

În sezonul trecut, Carlo Ancelotti a pierdut ambele meciuri din campionat contra Barcelonei, dar i-a învins pe catalani în finala Cupei Spaniei. Acum, Realul trece printr-o perioadă excelentă: are opt victorii la rând în toate competiţiile.

Barcelona este lider în Liga Stelelor, cu 7 victorii şi un egal. Mai mult decât atât, echipa lui Luis Enrique n-a primit niciun gol în primele opt etape.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri