Cosmin Contra nu este încă antrenorul celor de la Guangzhou R&F. Mutarea, în pericol să nu se realizeze

Data publicării:
cosmin contra - digisport

Sursa foto: Digisport.ro

Deşi s-a înţeles deja cu gruparea asiatică, tehnicianul român nu este oficial antrenorul lui Guangzhou R&F. Clubul chinez aşteaptă aprobarea guvernului pentru a-i plăti lui Getafe cele 4 milioane de euro, atât cât costă transferul antrenorului. La rândul său, Contra ar trebui să primească 2 milioane de euro anual, plus bonusuri de performanță care pot ajunge la 500.000 de euro.

Până la lămurirea situaţiei, Contra va continua să lucreze alături de elevii săi de la Getafe, şedinţa de pregătire de luni urmând să fie condusă de fostul antrenor al Petrolului. Asta deşi cel care ar urma să-l înlocuiască, Quique Sanchez Flores, a fost cel care a stabilit programul echipei pentru perioada următoare, susţine cotidianul Marca.

Getafe are mare nevoie de banii din China înainte de 2 ianuarie, în caz contrar LFP interzicându-i echipei care ocupă locul 12 în La Liga să mai facă transferuri, din cauza datoriilor pe care le are la mai mulţi jucători.

Într-un astfel de scenariu, Contra nu ar mai putea pleca în China, iar oficialii lui Getafe vor avea o problemă în plus, în condiţiile în care s-au înţeles dejas cu Quique Sanchez Flores.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri