Costică Ștefănescu a fost înmormântat la Craiova, cu onoruri militare

Data publicării:
costica stefanescu 3

A condus echipa naţională, a fost cetăţean de onoare al Craiovei, a purtat banderola de căpitan al echipei din Bănie, dar a fost răpus în lupta cu o boală grea şi necruţătoare.

Astăzi, Costică Ştefănescu a fost înmormÂntat cu onoruri militare, la Craiova. L-au condus pe ultimul drum o mie de oameni, printre care suporteri, colegi şi autorităţi locale.

Este o pierdere foarte mare pentru Craiova, am pierdut un cetăţean de onoare, am pierdut căpitanul echipei de fotbal", a spus Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

Ne despărţim de un om care a făcut cinste fotbalului în general, dar în mod special Craiovei, echipei naţionale, l-am cunoscut personal”, a spus, la rândul său, Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj.

O gardă militară l-a însoţit pe marele fotbalist pe ultimul drum. Soldaţii au dat onorul, în momentul în care sicriul a fost coborât în mormânt.

Costică Ştefănescu si-a început cariera de fotbalist la Steaua, dar a evoluat de 66 de ori pentru echipa naţională. După ce renunţat la cariera de fotbalist, a trecut la cea de antrenor.

Costică Ştefănescu a murit marţi seară, la vârsta de 62 de ani, după ce a căzut de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală.

Fostul sportiv suferea de cancer în stadiu avansat. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri