Cristian Tudor Popescu: România înseamnă în acest moment tenis la nivel mondial

Data publicării:
Cristian Tudor Popescu - Mediafax Foto-Andreea Alexandru

România are tenis în acest moment. Nu mai e vorba de o jucătoare excepțională, cum este Simona Halep, aflată în topul mondial, este vorba de o echipă a României care se califică în elita mondială a tenisului feminin în acest moment. Deci, prin Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, Irina Begu și Raluca Olaru, echipa României, România înseamnă în acest moment tenis la nivel mondial, nu doar o jucătoare sau alta. Este o forță în tenis, așa cum sunt Rusia, Franța, Statele Unite, Spania, Italia, se va duela de la egal la egal cu marile puteri ale tenisului feminin mondial. Asta s-a-ntâmplat în această seară! Și s-a-ntâmplat fără marea noastră jucătoare Simona Halep, care a și spus, atunci când i s-a reproșat că nu va juca, a spus: Fetele pot să câștige și fără mine, sunt sigură de asta! Și așa s-a întâmplat”, a punctat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

În seara asta, Ilie Năstase a făcut cunoștință cu Andreea Mitu

În opinia jurnalistului, absența Simonei Halep de la Fed Cup a fost justificată. „Nu avem ce discuta despre asta. Avem ce discuta despre faptul că marele nostru jucător Ilie Năstase a făcut cunoștință în această seară cu Andreea Mitu, pentru că atunci, nemulțumit fiind de absența Simonei Halep, Ilie a spus: Nu știu cine e Mitu. Așa, de încurajare pentru această sportivă tânără și talentată, numărul 104 mondial! Ei, în seara asta, a făcut cunoștință Ilie cu Andreea Mitu în acest meci extraordinar pe care l-a făcut Andreea în fața unei Eugenie Bouchard de plâns în finalul meciului”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Eugenie a primit corecția meritată

N-am mai văzut o asemenea catastrofă atomică, la nivel mental, ca în setul 3 al Eugeniei Bouchard cu Andreea Mitu! Nu mai era în stare să treacă o minge peste fileu, servea numai în burta fileului sau câțiva metri afară, nu se mai așeza la minge, nici nu s-a mai dus, spre finalul meciului, nici nu s-a mai dus la minge, a fost pur și simplu paralizată psihic de neputință, de anxietate. Rar am văzut o figură mai răvășită!”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Și el a fost deranjat de gestul jucătoarei din Canada, care a refuzat să dea mâna cu Alexandra Dulgheru la tragerea la sorți a meciurilor, și consideră că victoria Andreei Mitu a făcut dreptate. „Dar Eugenie a primit corecția meritată pentru ceea ce i-a făcut Alexandrei Dulgheru, acel gest care a șocat lumea tenisului. Ei, iată că mâna aceea s-a întors, palma aceea pe care ea a refuzat să o întindă s-a întors și a plesnit-o în plină față!”, a conchis Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
VIDEO 25 de nave rusești staționează în Marea Neagră. Vestea bună: Nu au muniție și drone de atac
Digi FM
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei...
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă...
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...