Cristiano Ronaldo a început "reconversia" profesională și s-a lansat în domeniul hotelier

Data publicării:
Cristiano Ronaldo GettyImages octombrie 2015

Foto: Gulliver/Getty Images

"Mulți dintre noi, fotbaliștii, își încheie cariera fără să știe ce vor face. Pentru mine, este clar: vreau să mă ocup de mărcile mele", a declarat vedeta echipei Real Madrid, citată de Agerpres.

Starul madrilen nu este la prima experiență de acest gen. Sub marca "CR7", el a investit deja în afaceri cu încălțăminte, lenjerie și cămăși. Joi, el a anunțat o investiție de peste 37 milioane euro în patru hoteluri alături de grupul portughez Pestana, originar din insula natală Madeira.

"La vârsta de 30 de ani, am realizat deja multe lucruri, am un super anturaj, sunt foarte fericit. Dar vor veni și alte proiecte. Ceea ce vreau este ca numele meu să fie mereu cel mai mare în toate domeniile de activitate în care mă implic", a adăugat el.

"Nu mă văd antrenor, nu este ambiția mea. Dar cine știe dacă nu-mi voi schimba opinia", a declarat jucătorul, îmbrăcat într-un elegant costum gri, în salonul unui hotel de lux din Lisabona aparținând grupului Pestana.

Originar dintr-un cartier popular situat la Funchal, în insula Madeira, Ronaldo a fost reperat la vârsta de 11 ani de Sporting Lisabona unde a și plecat. Dar el nu și-a uitat rădăcinile, astfel că în insula natală își va deschide primul său hotel.

Ronaldo este fotbalistul cel mai bine plătit din lume, cu peste 70 milioane euro în 2014.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri