CSM Digi Oradea spune adio Ligii Campionilor

Data publicării:
sport 20polo 20barcelona-56030

CSM Digi Oradea a ieşit însă din cursa pentru cea mai galonată competiţie intercluburi din lume cu fruntea sus. Poloiştii orădeni s-au luptat cu imposibilul în dubla cu liderul la zi din Spania. Atletic Barceloneta a fost de neînvins în dubla confruntare. După 15-5 la Barcelona, formaţia iberică s-a impus miercuri seară şi la Oradea, cu scorul de 12-8.

"Cred că în această seară nu a fost diferenţa de patru goluri între echipe. Da, întradevăr, este o echipă mult mai bună decât noi, din toate punctele de vedere, dar în seara asta cred că meritam un egal, sau de ce nu să câştigăm", a declarat veteranul CSM-ului, Kalman Kadar.

Barcelona a condus la Oradea încă din debutul partidei şi a fost vioara întâi până la final. Sportivii orădeni au încercat să ţină aproape dar au plătit tribut ratărilor, în special a celor din postură de superioritate numerică, în vreme ce spaniolii au speculat din plin astfel de ocazii, ceea ce le-a adus o nouă victorie.

"Din păcate, nu am reuşit să câştigăm. Ne-am fi dorit o victorie de palmares. Cu toate că am jucat mult mai bine faţă de meciul din Barcelona, am fi putut fi un pic mai aproape. Am ratat unele ocazii care ar fi trebuit să fie golurile noastre. Din păcate, nu a fost să fie", a spus căpitanul orădenilor, Nicolae Diaconu.

Eliminată la primul meci după grupele Ligii Campionilor, CSM Digi Oradea se poate lăuda însă cu performanţa de fi în topul primelor 16 echipe din Europa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri