Cupa Angliei. Chelsea, victorie la scor, Manchester United, la un pas de dezastru

Data publicării:
0601 20cupa 20angliei-42237

Southampton a condus cu 1-0 în faţa lui Chelsea, însă reuşita lui Rodriguez s-a dovedit doar un foc de paie. Senegalezul Demba Ba, adus de la Newcastle pentru 8,5 milioane de euro, a avut parte de un debut perfect la Chelsea, el reuşind să marcheze două goluri.

Celelalte puncte ale londonezilor au fost înscrise de Moses, Ivanovic şi Lampard, din penalty, ultimul demonstrând încă o dată că îşi poate ajuta echipa chiar şi la 34 de ani.

Manchester United a egalat în prelungiri

Manchester United a avut parte de un meci mult mai greu, pe terenul lui West Ham United. Tom Cleverley a deschis scorul pentru oamenii lui Sir Alex Ferguson, care s-au văzut egalaţi şi apoi conduşi. James Collins şi-a trecut în cont o dublă, după centrările perfecte ale lui Joe Cole, iar West Ham a avut 2-1.

Introdus după pauză, Robin Van Persie şi-a salvat încă o dată echipa. Olandezul a punctat în prelungiri, pentru 2-2, iar partida se va rejuca pe Old Trafford, unde Manchester United, deţinătoarea recordului de trofee în Cupa Angliei (12), porneşte cu prima şansă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri