Sari la conținut
News Alert

Cupa Davis, prima zi: România și Slovacia sunt la egalitate, 1-1

 

Jucătorul Adrian Ungur, locul 199 ATP, a fost învins de slovacul Martin Klizan, 38 ATP, 6-4, 6-2, 6-0. Meciul a durat o oră şi 33 de minute.

Scorul general al întâlnirii România - Slovacia, contând pentru calificarea în play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Davis, este acum 1-1.

„La 4-4 în primul set s-a rupt filmul. (...) Din păcate este jucător de top 40 şi diferenţa asta de clasament s-a văzut astăzi”, a afirmat Adrian Ungur, potrivit Mediafax.

În prima confruntare a zilei, Marius Copil, locul 180 ATP, l-a învins, cu scorul de 7-6 (5), 6-7 (6), 6-4, 7-6 (10), pe Norbert Gombos, locul 126 mondial.

Sâmbătă, de la ora 15.00, va avea loc meciul de dublu Florin Mergea/Horia Tecău - Andrej Martin/Igor Zelenay. Echipele pentru acest meci de dublu pot fi însă schimbate cu o oră înainte de joc.

În ultima zi a întâlnirii, duminică, Marius Copil îl va întâlni pe Martin Klizan, de la ora 11.30, iar Adrian Ungur va juca împotriva lui Norbert Gombos.

Echipa care va câştiga întâlnirea se va califica în play-off-ul pentru Grupa Mondială, iar echipa care va pierde va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană.