Cupa României. Petrolul Ploieşti-FC Vaslui, scor 4-2. Petrolul s-a calificat în semifinale

Data publicării:
Minge de fotbal-7

Jucătorii lui Cosmin Contra nu au avut o misiune ușoară în fața Vasluiului. Arțăgoasa trupă pregătită de Liviu Ciobotariu a condus de două ori, de fiecare dată prin reușitele lui Piotr Celeban, și dădea impresia că va face pasul decisiv spre semifinale, relatează Digi Sport.

Fundașul-golgheter a deschis scorul printr-o lovitură de cap în minutul 27, pentru ca peste 10 minute, Walter Fernandez să fie pe fază la o respingere în față a lui Cerniauskas și să egaleze.

La revenirea de la cabine, Petrolul a impus ritmul, însă tot moldovenii au fost cei care au punctat primii. Același Celeban a fost pe fază după un corner executat de Sânmărtean și și-a adus echipa în avantaj cu 20 de minute înainte de final.

Galben-verzii s-au văzut calificați în semifinale, însă visul le-a fost spulberat în ultimul minut al prelungirilor. Ovidiu Hoban a egalat printr-o lovitură de cap și a aruncat tribunele în aer.

Intrarea în cele două reprize de prelungiri a prezentat două formații transformate în urma golului reușit de mijlocașul naționalei - Petrolul pe val, iar FC Vaslui prăbușită.

Geraldo Alves a marcat pentru 3-2 în minutul 99, pentru ca apoi Romario să închidă tabela peste alte 4 minute, printr-un șut de zile mari din afara careului.

Scor final Petrolul - FC Vaslui 4-2, iar Cosmin Contra își menține intacte șansele de a-și apăra trofeul cucerit în vară.

Petrolul și Astra sunt primele calificate în semifinalele Cupei, iar celelalte formații care vor completa careul de ași vor fi aflate în urma duelurilor Dinamo-Pandurii și Steaua-Oțelul.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri