Cursa autogolurilor: 20 de puncte într-un meci din Rusia

Data actualizării: Data publicării:
vodbykruschamp1617_064-vi-pic905-895x505-70997

Investigație în sportul din Rusia, după ce două echipe și-au dat autogoluri cu nemiluita. S-a întâmplat la bandy, un sport asemănător hockey-ului dar jucat cu reguli ca la fotbal. Una dintre echipe a reușit să înscrie mai multe goluri în propria poartă, pentru a beneficia de un adversar mai facil în runda următoare.

vodbykruschamp1617_064-vi-pic905-895x505-70997

20 de autogoluri au fost înscrise în partida dintre Vodnik și Baikal-Energiya, în Super Liga din Rusia, scrie The Guardian.

După 22 de minute în care scorul a rămas neschimbat, un jucător de la gazde a dat trei autogoluri. Cei de la Baikal-Energiya au răspuns cu nouă goluri în propria poartă. Scorul era de 3-9. Toate autogoluri. Jucătorii de la Vodnik au răspuns rapid și și-au mai înscris opt goluri.

S-a terminat 9-11, iar acum gazdele vor beneficia de un adversar mult mai ușor în play-off.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu vor scăpa însă de o anchetă a Federației sportive de bandy. „Vor fi măsuri foarte dure”, a spus Boris Skrynnik, președintele forului sportiv, potrivit agenției TASS.

El a spus că gazdele au început această „extravaganță” pentru că altfel ar fi jucat contra deținătoarei trofeului de anul trecut.

Bandy este un joc practicat cu precădere în Rusia și țările scandinave. Se dispută pe gheață însă cu o minge mică din cauciuc. În Federația Rusă jocul este la nivel semi-profesionist.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri