Sari la conținut

Dacia, primul brand auto care dă numele unui stadion din Italia

 

Foto: udinese.it 

Site-ul clubului italian a anunțat oficial ceea ce în urmă cu câteva luni erau doar zvonuri. Noul stadion al clubului, și cel mai nou de altfel din Italia, se va numi Dacia Arena.

Sunt fericit că putem sărbători împreună cu managementul Dacia, care a dorit să fie încă o dată alături de noi prin această sponsorizare”, a declarat Gianpaolo Pozzo, patronul clubului italian.

Sponsorizarea noului stadion din Udine este punctul culminant al unui parteneriat de succes. Dacia Arena este începutul unei noi ere, pentru Dacia și pentru Udinese. Eu sunt sigur vom sărbători multe evenimente împreună”, a adăugat Bernard Chretien, director al Renault Italia.

Dacia este sponsorul principal al echipei de fotbal Udinese din 2009. Logo-ul mărcii Dacia a apărut pentru prima dată pe tricourile echipei din prima divizie italiană în urmă cu șapte ani.

Dacia şi-a făcut apariţia prin tricourile echipei implicit în preliminariile Champions League şi apoi în Europa League, acolo unde Udinese a reprezentat Italia pentru câteva sezoane.

Dacia Arena are o capacitate de 25.000 de locuri. Primul meci de fotbal la care spectatorii vor avea acces în toate tribunele lui Dacia Arena va fi Udinese - Juventus, care va avea loc în 14 ianuarie, în direct la Digi Sport.

Pe aceeași temă