Danezele, făcute praf după eşecul cu România: „Să vă lăsaţi de sportul ăsta!”

Data publicării:
presa 1

„Ar trebui să vă lăsaţi de sportul ăsta. România a fost prea bună pentru naţionala noastră, care a fost umilită de jucătoarele din Europa de Est. Olimpiada pare doar un vis în acest moment. Totul a mers prost şi nimic nu a mers bine. Fetele lui Dracula ne-au dominat de la un capăt la celălalt. Selecţionerul spunea că nu ştie unde se află echipa Danemarcei înaintea acestui turneu. Acum ştie. Mai jos nu se poate”, au scris jurnaliştii de la ekstrabladet.dk.

După primele meciuri din turneul preolimpic găzduit chiar de Danemarca, la Aarhus, nordicele au şanse mici de calificare la Jocurile Olimpice, ţinând cont de scorul la care au fost învinse de România. Dacă vor pierde disputa cu Muntenegru, iar tricolorele vor trece de Uruguay, echipa noastră şi Muntenegru vor ajunge la Rio.

Clasamentul turneului preolimpic (primele două echipe merg la Rio):

1. Muntenegru - 2 pct (34-19);
2. România - 2 pct (32-25);
3. Danemarca - 0 pct (25-32);
4. Uruguay - 0 pct (19-34). 

Sâmbătă, România joacă împotriva Uruguayului, de la ora 18:45, în direct şi în exclusivitate la Digi Sport 2 şi în format LIVE VIDEO&VIDEO pe digisport.ro.

Tot sâmbătă, de la ora 21:00, Danemarca îşi joacă ultima şansă a calificării la Jocurile Olimpice, contra Muntenegrului, în direct şi în exclusivitate la Digi Sport 2.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri