Declarațiile antrenorilor după România-Spania, scor 0-0

Data publicării:
56f84e5095f9cf2b7a000000

România a început curajos meciul cu Spania de pe Cluj-Arena. Adi Popa a ameninţat poarta lui Casillas cu un şut din afara careului.

Prima ocazie clară le-a aparţinut oaspeţilor, însă Pedro nu a reuşit să îl învingă pe Tătăruşanu. Nolito a fost şi el aproape de gol, însă şutul său deviat a ocolit poarta.

Tricolorii au replicat prin Stanciu, care l-a pus de două ori la încercare pe Casillas în ultimul sfert de oră al primei reprize.

Partea a doua a meciului a început cu ocazia mare a lui Pique, însă fundaşul Barcelonei a şutat chiar pe direcţia portarului.

La poarta cealaltă, Stanciu i-a pasat excelent lui Florin Andone, dar şutul atacantului de la Cordoba a trecut alături.

Cu trei minute înainte de final, Săpunaru l-a agăţat în careu pe Fabregas. Arbitrul francez al întâlnirii a lăsat jocul să continue, iar România - Spania s-a încheiat cu o remiză albă.

România a făcut un meci excelent, ne-a pus în dificultate, a jucat cu multă energie. Ne-a incomodat şi din punct de vedere defensiv, a avut mereu viteză în ultimii metri, fiind mereu o ameninţare. Au făcut un meci excelent”, a spus Vicente del Bosque, antrenorul Spaniei.

„Am făcut o partidă bună, am avut multe momente bune în joc, consideră că pentru noi a fost un test extrem de util și prin prisma valorii adversarului nostru”, a spus Anghel Iordănescu, selecționerul României.

Meciul de pe ClujArena a fost unul special pentru Iker Casillas. Portarul Spaniei a devenit jucătorul european cu cele mai multe selecţii în prima reprezentativă a ţării sale - 166.

VIDEO. România-Spania, amicalul primăverii, umbrit de un incident de securitate

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri