Dedicaţie pentru Tito Vilanova: Barcelona – Espanyol 4-0

Data publicării:
0701 20barca 20real-42321

Jucătorii Barcelonei au dat totul pentru a-l face fericit pe Tito Vilanova la revenirea pe bancă. Espanyol nu a avut nicio şansă în meciul de pe Camp Nou. Xavi a deschis recitalul şi a înscris pentru a cincea oară în acest sezon.

Pedro a deviat şutul lui Messi şi a majorat diferenţa. Tot Pedro a dat şi golul de 3-0, din pasa perfectă a lui Busquets. Fabregas a scos apoi un penalty, iar Leo Messi a punctat pentru prima oară în 2013.

În partea a doua, oamenii lui Vilanova au luat piciorul de pe acceleraţie. Au mai trimis de două ori mingea în poartă, dar ambele reuşite au fost anulate pe motiv de ofsaid. Cei de la Espanyol au avut şansa golului de onoare. Albin nu a profitat însă de eroarea lui Pique şi a tras direct în Valdes.

Ultima ocazie importantă i-a aparţinut lui Leo Messi. Argentinianul a trimis mingea în bară, iar Barcelona - Espanyol s-a terminat 4-0.

Ronaldo a salvat din nou Realul

Real Madrid şi Real Sociedad au făcut spectacol total pe Santiago Berrnabeu. Galacticii au deschis repede scorul prin Karim Benzema. Portarul Iker Casillas a fost lăsat din nou pe bancă de Jose Mourinho, dar şi-a recăpătat repede postul, după ce Adan a faultat în careu şi a fost eliminat.

Casillas nu a avut ce face la execuţia lui Xabi Prieto, prin care Sociedad a egalat. Cel mai bun portar al planetei în 2012 a fost apoi la un pas de a-şi îngropa echipa, când i-a pasat aceluiaşi Prieto, care a şutat pe lângă.

Khedira i-a readus pe madrileni în avantaj, după ce a deviat în poartă şutul lui Carvalho, dar. Prieto a punctat imediat, iar scorul la pauză a fost 2-2.

În partea a doua, a ieşit la rampă Cristiano Ronaldo. Portughezul a marcat golul cu numărul 170 în tricoul Realului. Tot el a făcut 4-2, dintr-o lovitură liberă executată înşelător.

Gazdele au mai avut o mare ocazie, dar Higuain a luat bara la ţintă, iar Prieto a reuşit hattrick-ul. A fost prima sa triplă în Primera Division.

Pe finalul jocului, s-a restabilit egalitatea numerică. Estrada a văzut al doilea galben pentru un fault asupra lui Cristiano Ronaldo. S-a terminat 4-3 pentru Real Madrid, care miercuri are programat returul cu Celta Vigo, din optimile Cupei Regelui. Partida va fi în direct la Digi Sport 2, de la ora 22:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri