Denunț la DNA împotriva noului președinte al FRF, Răzvan Burleanu

Data publicării:
razvan burleanu 1

„Am fost la DNA să fac un denunț legat de domnul Răzvan Burleanu, în legătură cu achiziționarea unor terenuri, la Onești și la Ploiești", a declarat Daniel Prodan, la ieșirea din sediul DNA.

Luni, Răzvan Burleanu declarase într-o conferință de presă că Daniel Prodan îi ceruse 100 000 de euro ca sa plece de la FRF, informează DigiSport.

Totodată, Daniel Prodan a cerut din nou ca Răzvan Burleanu să aducă dovezi clară legate de o acuzație de viol adusă fostului fundaș al naționalei:"Îl invit pe domnul Răzvan Burleanu să aducă plângerea de viol de care vorbește și pe care se laudă că o are și să o depună la organele competente, ca să vedem care sunt dovezile de viol, legate de Didi Prodan. Sunt total dezamăgit, încearcă să mânjească valorile din țara asta."

În vârstă de 42 de ani, Daniel Prodan a strâns 54 de jocuri în tricoul echipei naționale, pentru care a marcat un gol. A participat la turneul final al Cupei Mondiale din 1994, din Statele Unite, și la Euro 96. Cu Steaua a câștigat cinci titluri de campion al României și o Cupă, jucând în Champions League.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri