Derby inedit la Timișoara. Burlacii au câştigat categoric meciul cu cei căsătoriți, 5-1

Data publicării:
derby

Încălzirea s-a făcut ca pentru un meci oficial. Întinderi, alergări uşoare, câteva pase scurte. Când s-a dat startul, jucătorii celor două echipe au intrat hotărâţi pe teren. Prima repriză a fost una echilibrată: fiecare echipă a marcat o dată, iar scorul, la pauză, a fost 1-1.

Însă, după pauză, căsătoriţii au început să nu mai conteze în meci şi, în ciuda susţinerii asidue din tribună, golurile au început să curgă unul după altul.

În a doua parte a meciului, căsătoriţii s-au mulţumit să se apere. La final, victoria holteilor a fost recunoscută de adversari.

 „S-a văzut diferenţa. Cald, bătrâni, căsătoriţi...Noi avem acasă neveste”, și-a găsit scuze un jucător din echipa învinsă.

Căpitanul burlacilor, Florin Nicorici, s-a bucurat de o victorie confortabilă: „Am câştigat lejer de data asta, n-a fost aşa aglomerat ca în alte dăţi”.

Darius Buia, fiul lui Romulus Buia, fost jucător al Politehnicii Timişoara, a fost invitatul special din acest an si a marcat ultimul gol al meciului.

Organizatorii sunt mulţumiţi de cum au evoluat lucrurile şi le-au găsit şi scuze învinşilor. „Anul trecut ei au câştigat, dar anul acesta se pare că soţiile n-au avut grijă de ei”, glumește Mitică Bulzan, organizatorul evenimentului.

Tradiţia s-a păstrat şi în acest an, echipa învinsă fiind premiată de către câştigători cu un morcov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri