Di Maria a răzbunat Argentina pentru eșecul din finala Cupei Mondiale

Data publicării:
290249 290249 Hummels

 

Fotbalistul plecat cu scandal de la Real la Manchester United în această vară a deschis seara cu o pasă impecabilă, cu exteriorul, oferindu-i mingea în careul mic lui Aguero, care a îndeplinit o simplă formalitate, înscriind pentru 1-0, în minutul 20.

În minutul 41, Di Maria a recepționat o pasă de la Zabaleta, în adâncime, s-a dus până la linia de fund, a intrat în careu și i-a pasat la 14 metri lui Lamela, care din prima, din vole, a trimis în vinclu, majorând diferența.

La două minute după pauză, Di Maria a semnat al treilea asist, de această dată din lovitură liberă. A centrat în careul nemților și Fede Fernandez, stoperul lui Swansea, a trimis cu capul în plasă, scrie digisport.ro.

În minutul 50, tabela avea să se modifice din nou în favoarea argentinienilor și Di Maria, care a lipsit, accidentat, din finala de pe Maracana, și-a încununat seara magică cu un gol. El a inițiat acțiunea de atac, a continuat-o Aguero, până la Zabaleta, acesta a trimis pe culoar și Di Maria a înscris pentru 4-0.

Golurile marcate de Schurrle (min. 52) și Gotze (min. 70), care au stabilit scorul final, 4-2 pentru oaspeți, n-au știrbit cu nimic succesul argentinienilor, la meciul de debut ca selecționer al lui Gerardo Tata Martino.

Chiar și fără Messi, menajat la solicitarea Barcelonei și neconvocat, vicecampioana lumii și-a luat o revanșă spectaculoasă în fața germanilor. Aceștia au jucat prima oară după mai bine de un deceniu fără fostul căpitan Lahm, retras de la națională imediat după cucerirea titlului mondial.

Au jucat echipele

Germania: Neuer (Weidenfeller 46) – Grosskreutz, Ginter, Howedes, Drum – Schurrle (Muller 57), Kroos (Rudy 71), Kramer, Draxler (Podolski 33) – Reus, Gomez (Gotze 57). Antrenor: Joachim Low

Argentina: Romero (Andujar 80)- Zabaleta (Campagnaro 77), F. Fernandez, Demichelis, Rojo – Perez (A. Fernandez 46), Mascherano, Biglia – Lamela (Gago 68), Aguero (Gaitan 83), Di Maria (R. Alvarez 83). Antrenor: Gerardo Tata Martino.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri