DIGI SPORT 3 emite şi în format HD

Data publicării:
logo digi sport

Digi Sport 3, canalul aflat în portofoliul RCS & RDS emite, din data de 14 mai 2015, şi în format HDMoto GP, emisiunile „Rezumatele etapei din Liga 1”, „Euro Derby”, Grila de start” şi „Generaţia Digi Sport - toate vor fi, zi de zi, pe canalul Digi Sport 3 HD, cu o imagine la rezolutie HD. Cel mai bun jurnal de sport din România prezentat din studioul virtual atinge şi el o nouă dimensiune. Telespectatorii din reţeaua de televiziune digitală prin cablu Digi TV a RCS & RDS pot urmări ştirile prezentate de Laura Teodoru, Simona Ţăranu şi Raluca Hogyes în format HD.

Cel mai dinamic şi mai animat jurnal de sport este în direct, de luni până vineri, pe Digi Sport 3 HD, de la 15:30.

Fanii competiţiilor sportive de top trec astfel la următorul nivel. “Continuăm strategia de a le oferi clienţilor noştri conţinut diversificat şi relevant, pentru a satisface preferinţele întregii familii. Totodată, calitatea superioară a imaginii HD aduce un avantaj în plus clienţilor noştri când vizionează cele mai importante competiţii sportive interne şi internaţionale”, a adaugat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

În plus, începând de astăzi,13 mai, RCS & RDS va adăuga în grila de programe, alte trei canale HD, disponibile gratuit în pachetele de televiziune digitala prin cablu Digi TV: AXN HD, HBO Comedy HD și Cinemax HD. Pentru a urmări canalele HBO Comedy HD şi Cinemax HD, clienţii trebuie să aibă activată extraopţiunea HBO Maxpak.

Pentru a recepţiona Digi Sport 3 HD, telespectatorii care utilizează CAM-uri HD, precum și cei care dețin decodoare HD, dar nu vizualizează automat noile canale în grilă, vor trebui sa facă o scanare automată a grilei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri