Dinamo a fost învinsă de CSM Râmnicu Vâlcea, echipa lui Claudiu Niculescu

Data publicării:
71289 71289 dinamo gaz metan

Dinamo a condus cu 2 la 0 la pauză. Brazilianul Elton a fost cel care a deschis rapid scorul, iar Boubacar Mansaly a dublat avantajul elevilor lui Gigi Mulţescu cu o lovitură de cap. Formaţia din Ştefan cel Mare a avut o repriză secundă de coşmar şi gazdele au marcat de trei ori în doar cinci minute.

Ionuţ Stoica a marcat primul, la o lovitură de colţ, iar Codruţ Lircă Lircă a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap. Cu mai puţin de un sfert de oră înaintea finalului, Mihai Deaconescu i-a adus în al noulea cer pe cei trei mii de fani prezenţi pe arena vâlceană.

„Am discutat cu ei ceva la pauză, am facut si niste schimbari, zic eu, inspirate, in rest a fost dorinta lor mare de a arata ca nu aia e fata lor, cea din prima repriza, si ca de fapt asta e adevărata fata a echipei, cea din repriza a doua”, a declarat Claudiu Niculescu - antrenor CSM Râmnicu Vâlcea.

A fost un simplu meci de pregătire, un antrenament bun. Noi venim dupa un stagiu de pregătire la munte, s-a vazut si oboseala putin. Nu cred ca rezultatul conteaza foarte mult”, este de părere Cristian Bălgrădean, de la Dinamo.

Săptămâna viitoare, CSM Râmnicu Vâlcea va debuta în noul sezon al ligii secunde pe terenul celor de la Alro Slatina, în timp ce Dinamo va juca un meci de pregătire împotriva campioanei Ucrainei, Şahtior Doneţk.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri