Doar egal între CFR Cluj şi Astra: 0-0. Finalista se stabileşte la Giurgiu

Data publicării:
1-6

CFR Cluj şi Astra au abordat fiecare prima manşă a semifinalei Cupei României Timişoreana cu antrenori noi pe bancă: Eugen Trică la ardeleni şi Daniel Isăilă la formaţia din Giurgiu, iar meciul a intrat în istorie ca fiind primul joc intern condus de cinci arbitri.

Totuşi, şansele au fost puţine în prima repriză. Revenit după suspendarea primită pentru accidentarea lui Jivko Milanov, Cadu a avut prima şansă a meciului, la centrarea lui Ciprian Deac.

Echipa lui Trică a primit însă o lovitură grea: Gabi Mureşan a fost eliminat direct de arbitrul Istvan Kovacs, pentru o lovitură de cot aplicată japonezului Takayuki Seto.

În superioritate numerică, Astra a început să ameninţe poarta adversă. Mai întâi, Costel Budescu a ratat poarta lui Mario Felgueiras. Câteva minute mai târziu, goalkeeperul portughez a fost nevoit să intervină spectaculos la execuţia lui Tembo.

În repriza a doua, cel mai aproape de gol a fost Deac, dar Silviu Lung a scos excelent lovitura liberă executată de clujean.

Finalul partidei a aparţinut oaspeţilor: mai întâi, Budescu a încercat să îl surprindă de la distanţă pe Felgueiras. În final, portarul CFR-ului a avut mare noroc la o fază la care fusese învins.

Returul se va juca peste cinci săptămâni, pe stadionul din Giurgiu.

Meciul CFR Cluj – Astra pe DigiSport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri