Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial la Dinamo

Data publicării:
1511dorinel-33722

Dinamoviştii şi-au încheiat conturile cu Dario Bonetti şi l-au adus în locul italianului pe Dorinel Munteanu. Antrenorul care a făcut minuni la Oţelul este pregătit pentru noua provocare din Ştefan cel Mare. Are ca obiective clasarea pe un loc de cupă europeană şi câştigarea Cupei României.

„Mă bucur că m-am întors la echipa care mi-a deschis drumul către fotbalul mare, către echipa națională. Sunt sigur că vom readuce Dinamo acolo unde a fost”, le promite Dorinel fanilor.

Dorinel Munteanu are însă o problemă cu suporterii lui Dinamo. Mulţi dintre ei n-au uitat de perioada în care fostul internaţional a îmbrăcat tricoul Stelei. Dorinel Munteanu a luat două titluri ca jucător, unul cu Dinamo, în 1992, şi altul cu Steaua, în 2005.

„Aș vrea să depășim la nivel mental aceste limitări care s-au promovat în Romania. Vorbim despre profesioniști. Avem și jucători care au trecut pe la Steaua și la Dinamo au făcut treabă bună. Vorbim despre fotbaliști și antrenori care au făcut performanță, evaluarea se face strict vorbind de performanță”, spune Ionuț Negoiță, unul dintre acționarii „câinilor”.

Dinamo este a opta echipă pe care Dorinel Munteanu o va antrena. Cele mai mari performanţe le-a obţinut la Galaţi. Cu Oţelul a luat un titlu, o Supercupă a României şi a jucat în grupele UEFA Champions League.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri