Două victorii pentru România la Europenele de box feminin

Data publicării:
pugiliste

Două victorii și o înfrângere - acesta este bilanțul de până acum al naționalei României la Europenele de Box Feminin de la București.

Tricolorele au început prost turneul - Claudia Nechita a pierdut la puncte în fața englezoaicei Lisa Whiteslile, la categoria 54 de kilograme.

Situatia s-a schimbat când în ring a intrat Lăcrămioara Perijoc. Sportiva de 57 de kilograme a trecut ușor de Cakir Reyhan, din Turcia.

Am așteptat cu sufletul la gură, mi-am dorit nespus de mult, am avut emoții încă de când am început pregătirile pentru acest campionat”, a declarat Lăcrămioara Perijoc.

La 60 de kilograme, Ioana Mera a câștigat la puncte în fața unei sportive din Moldova. Pentru ea urmează însă un meci cu irlandeza Katie Taylor, campioană olimpică la categoria ușoară și cvadruplă campioană mondială.

Urmează cel mai greu meci al vieții mele, nu știu ce va fi, eu o să dau tot ce pot, mai mult decât am arătat aici. Asta a fost doar de încălzire, ca să zic așa. Cu Katie Taylor o să fiu mai în formă și o să vedeți că o să fie un meci pe cinste”, promite Ioana Mera.

Obiectivul lotului antrenat de Adrian Lăcătuș e câștigarea a trei medalii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri