Sari la conținut
News Alert

Dumitru Dragomir: Mircea Sandu îl va reclama la DNA pe Răzvan Burleanu

  

Mircea Sandu, împreună cu alți membri ai foștii conduceri de la FRF, au pus la cale depunerea unei plângeri la Direcția Națională Anticorupție pe numele actualilor șefi de la Casa Fotbalului, pentru aceeași infracțiune: abuz în serviciu.

Motivul îl reprezintă acordul încheiat cu Victor Pițurcă pentru diminuarea sau chiar dizolvarea clauzei de rezilierea a contractului fostului selecționer, care a afectat, astfel, bugetul unei instituții de interes public.

Anunțul a fost făcut la Digi Sport 1 chiar de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și unul dintre foștii vicepreședinți al Federației. Acesta nu va fi printre reclamanți, însă a precizat că le aprobă intenția celor care au lansat ideea și garantează că, în instanță, banii care nu au mai intrat în conturi din ruperea contracului lui Pițurcă vor fi imputați cuiva.

„Ăștia care au fost la Federație, în vechea conducere, se duc luni la DNA, să facă reclamație pentru abuz în serviciu. În cazul plecării lui Pițurcă ar fi trebuit să ia aprobarea Comitetului Federal, după cum spun cei din vechea conducere. Comitetul de Urgență nu are nicio legătură. Sunt mai mulți care au fost în vechea conducere, exceptându-mă pe mine. Mă consider și eu că am fost pe acolo, dar nu fac nicio reclamație, în schimb îi susțin. La cum îl știu pe Mircea Sandu, nu face o astfel de reclamație fără să se consulte cu cel puțin 2-3 avocați de soi. Fac pariu că banii care nu au fost luați i se vor imputa cuiva”, a declarat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Vineri, la conferința de presă organizată cu ocazia despărțirii de Victor Pițurcă, Răzvan Burleanu era cel care făcea referire la numele lui Mircea Sandu, asociat cu Direcția Națională Anticorupție.