Dumitru Dragomir, numai laude pentru stelişti: „ Dacă Gardoş s-ar fi născut în Germania, valora 40 de milioane.” Pe Reghecampf îl vede în rol de selecţioner

Data publicării:
mitica 2

Dumitru Dragomir îi consideră în continuare pe stelişti principalii favoriţi la titlul de campioni ai României. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Laurenţiu Reghecampf ar fi perfect pentru postul de selecţioner, în cazul în care va rămâne vacant.


rerea mea este că Reghecampf este cea mai bună soluţie la această oră”, a spus Dumitru Dragomir sâmbătă. Argumentul: tot ce este Steaua în acest moment li se datorează 100% lui şi „neamţului celălalt, preparatorul fizic”, arată fostul şef al LPF.

El rămâne în continuare un mare admirator al lui Florin Gardoş, omul pe care l-a lăudat ori de câte ori a avut ocazia:

Gardoş se va vinde cu bani mai mulţi decat Chiricheş, la această oră după părerea mea cred că e chiar peste Chiricheş. (...) Iar despre Gardoş am aflat nişte lucruri care nu vreau să le dau publicităţii, dar ştiu sigur că se interesează o echipă din Germania şi două din Anglia despre el. Eu le-am spus că costă peste 15 milioane, şi ei au spus – dom'le, în jur de 10 da, dar peste 15 nu, trebuie să fie foarte tare. Şi le-am spus: dom'le, fac pariu că e în primii cinci ai Europei. Dacă Gardoş s-ar fi născut în Germania, făcea 40 de milioane – 50”, afirmă fostul şef al LPF.

Florin Gardoş a venit la Steaua în 2010 pentru 150.000 de euro, iar acum este evaluat la 2 milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri