Dumitru Dragomir: „Pițurcă trebuie felicitat, nu dat afară. A calificat la baraj o echipă de doi lei”

Data publicării:
178544 178544 romania critica dragomir 1

Actualul selecționer a fost criticat după dubla cu elenii, dar acum și-a găsit un aliat surpriză, în fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir. Exclusiv pentru Digi Sport, acesta a vorbit despre schimbarea lui Victor Pițurcă și a atacat dur jucătorii echipei naționale.

„Pițurcă nu trebuie schimbat. Pițurcă și-a atins obiectivul, a dus la baraj o echipă de doi lei. În afară de patru fotbaliști, nu avem. Patru, doar atâția sunt fotbaliști, nu-i spun, că-i supăr pe ceilalți. Restul sunt sportivi”, a spus Dragomir.

După ce a criticat neconvocările lui Sânmărtean și Mutu pentru barajul cu Grecia, fostul șef al Ligii Profesioniste a încheiat: „Pițurcă a făcut mult, trebuie felicitat pentru că a ajuns la baraj, nu dat afară”.

Înaintea dublei cu elenii, Dumitru Dragomir declara că o calificare la baraj nu e nicio performanță și a cerut demisia lui Pițurcă dacă nu duce naționala la Rio: „Ce mare performanță a făcut? Să ajungi la baraj nu înseamnă nimic. Acum, că a picat cu Grecia, a prins glas? Dacă nu se califică la Mondial, trebuie să plece. Dar la ce contract are, probabil că va fi greu să se întâmple asta”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri