E oficial, Victor Ioniță este noul antrenor al Simonei Halep

Data publicării:
simona halep turneul campioanelor - getty

Începând de astăzi, echipa Simonei Halep pentru anul competiţional 2015 a fost stabilită. Aceasta este formată din: Virginia Ruzici, manager, Victor Ioniţă -antrenor, Theodor Cercel - preparator fizic.se arată în comunicatul de presă. „De asemenea, începând cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney şi Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alătura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt" se mai arată în comunicat.

Fost component al echipei de Cupa Davis a României, Ioniţă a ocupat locul 187 mondial, cel mai bun din carieră, în mai 2005. Retras din activitatea competiţională în 2012, fostul coleg de cameră al lui Novak Djokovic s-a dedicat antrenoratului.

Victor Ioniță a fost antrenorul Soranei Cîrstea în ultimele două sezoane. Cu el pe bancă, Sorana Cîrstea a ajuns în finală, anul trecut, la Toronto şi a pierdut, în 2014, trofeul de dublu la Tianjin. Înţelegerea între Ioniţă şi Cîrstea a expirat însă la finalul acestui sezon, iar cei doi au decis să nu o reînnoiască. Tot luna trecută s-a încheiat şi contractul dintre Simona Halep şi Wim Fissette, tehnicianul belgian alături de care românca a câştigat în acest an două trofee, la Doha şi la Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri