El Clasico, BARCELONA-REAL MADRID, în direct şi ÎN EXCLUSIVITATE în România, la Digi Sport 1

Data publicării:
el-clasico 2

Pentru acest eveniment fotbalistic european, canalul de sport din portofoliul RCS & RDS a pregătit ediţii speciale ale ştirilor şi emisiunilor. Astfel, meciul va avea dedicată o ediţie specială a emisiunii „Fotbal European”, moderată de George Dobre, care va incepe, la 21:30, pe Digi Sport 2, şi apoi va putea fi urmărită pe Digi Sport 1. Invitaţii lui în platou sunt Ilie Dumitrescu şi Gabi Balint. Barcelona - Real va fi comentat de Ionut Angheluţă şi Andrei Niculescu.

Înaintea acestei partide, catalanii au doar un punct avans în clasament, iar derby-ul se anunță unul pe muchie de cuțit. Cele două rivale au început, deja, "războiul psihologic", înaintea partidei de pe Camp Nou. Suporterii Realului au epuizat cele 500 de bilete, dar fanii sunt nemulțumiți de prețul unui tichet, care a fost de 111 euro.

Barcelona - Real se joacă duminică, 22 martie, ora 22:00, ÎN DIRECT și în exclusivitate în România pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri