Estonia, singura naţională care a reuşit să ia un punct din meciurile cu Olanda. Selecţionerul ştie deja ce tactică va adopta

Data publicării:
ruutli

Estonia este singura naţională care a reuşit să ia un punct din meciurile cu Olanda: a remizat acasă, 2-2, în faţa Portocalei Mecanice. Selecţionerul Tarmo Ruutli vrea să producă surpriza şi contra României şi ştie deja ce tactică va adopta în meciul de pe Arena Naţională. „Trebuie să ne apărăm! E clar, jucaţi acasă, trebuie să marcaţi, vreţi să câştigaţi şi e normal să ne apărăm!”, a spus antrenorul.

Soarta locului de baraj depinde de rezultatele din ultimele meciuri. România şi Turcia se duelează de la distanţă pentru poziţia a doua în grupă.

Nu ştiu care e mai puternică. Am pierdut în faţa ambelor echipe cu 2-0. Cred că sunt la acelaşi nivel, dar detaliile mici sunt decisive uneori”, mai spune Tarmo Ruutli, precizând că „Turcii au nevoie de puncte, nu ştiu ce planuri au, ce tactică vor alege, dar întotdeauna ambele echipe au şanse şi cred că Turcia are puterea de a o pune în încurcătură pe Olanda.

Estonia a câştigat un singur meci în deplasare în actualele preliminarii: 1-0, pe terenul Andorrei.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri