Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep în semifinale la Wimbledon, marea speranță a tenisului feminin canadian

Data publicării:
1477419 536734893090345 991369343 n

Eugenie Bouchard este marea speranţă a tenisului feminin canadian. La 20 de ani, jucătoarea din Montreal a reuşit o performanţă fabuloasă. A ajuns în semifinale la toate turneele de Grand Slam din acest an. Bouchard a avut o ascenisune uriaşă în 2013. În ianuarie era pe locul 32, iar acum a ajuns pe 13.

Victoria de la Nurnberg a fost prima din carieră într-o finală WTA. Şi banii câştigaţi din premii s-au înmulţit. Până acum, canadianca a strâns peste 1,7 milioane de dolari din tenis. Bouchard ştie ce înseamnă să ridici deasupra capului un trofeu la Wimbledon. În 2012, a fost campionă la juniori.

Viaţa canadiencei s-a schimbat radical după rezultate uriaşe din ultimul timp. A devenit una dintre cele mai populare jucătoare de tenis pe Facebook, cu peste peste 600.000 de fani. Organizatorii turneelor WTA o invită deseori la acţiuni de promovare a sportului alb.

Bouchard s-a transformat şi într-o imagine comercială pentru posturile de televiziune din Canada. Pe lângă numeroasele interviuri, a 13-a jucătoare a lumii a acceptat diverite provocări, cum ar fi cea de prezentatoare meteo. Bouchard are şi un idol în circuitul WTA. O admiră pe Maria Şarapova, cea care a învins-o însă în toate cele trei înfruntări directe.

Meciul dintre Simona Halep și Eugenie Bouchard din semifinalele de la Wimbledon se va disputa mâine, cu începere de la 16:30 și va fi transmis de Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri