Eugenie Bouchard, după meciul cu Simona Halep: A fost un final de meci nebun

Data publicării:
EugenieB

Primul act s-a decis în tie-break. Simona Halep a condus cu 4 la 2, dar norocul a fost de partea adversarei sale.

„A fost o minge norocoasă, a lovit cu fileul şi a revenit foarte bine, a jucat bine. Cred că a fost un moment important la acel punct şi apoi mi-am pierdut puţin concentrarea”, a spus Simona Halep.

Eugenie Bouchard a câştigat tibreakul primului set cu 7 la 5. În al doilea set, jucătoarea din Canada a fost de neoprit. A făcut două break-uri şi s-a distanţat la 5 la 1 la game-uri. Simona Halep a făcut tot posibilul pentru a relansa disputa. A salvat nu mai puţin de cinci mingi de meci, dar în cele din urmă Bouchard s-a impus cu 6 la 2 şi s-a califcat în finala de la Wimbledon, acolo unde va juca împotriva Petrei Kvitova.

„A fost un final de meci nebun, n-am terminat niciodată aşa o partidă. Sunt fericită că mi-am păstrat concentrarea, nu m-am panicat şi am jucat bine în ultimul game”, a spus Eugenie Bouchard.

Performanţa Simonei Halep rămâne însă una incredibilă: este prima jucătoare din România care ajunge în semifinalele de la Wimbledon. Halep va primi 555.000 de euro şi 780 de puncte WTA.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri