EURO 2016 – preliminarii. Rezultate și marcatori în meciurile de duminică

Data publicării:
Minge Fotbal Poze Football

Învinsă surprinzător de Slovacia, Spania a căutat să-şi refacă moralul în partida din Luxemburg. Diego Costa a fost cel mai periculos om al ibericilor în prima repriză, dar golul a venit de la David Silva. Până la pauză, Paco Alcacer a punctat şi el pentru campioana europeană en-titre.

În partea a doua, Diego Costa şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. A fost prima sa reuşită în tricoul naţionalei Spaniei. Bernat, aflat de-asemenea la primul gol, a stabilit rezultatul final, 4 la 0.

Slovacia a bifat al treilea succes din tot atâtea partide, 3 la 1, în deplasare, cu Belarus. După o primă repriză lipsită de ocazii, Marek Hamsik a deschis scorul. Kalachev a egalat repede pentru Belarus, dar acelaşi Hamsik a mai lovit o dată. Stoch a trimis mai întâi bara, dar mingea a ajuns la atacantul lui Napoli, care n-a iertat. În prelungiri, Sestak a dat golul de 3 la 1 al Slovaciei, direct din pasa portarului. Slovacii sunt lideri în grupa C, cu 9 puncte.

Englezii merg perfect în grupa de calificare la Euro. Au câştigat şi meciul cu Estonia şi au obţinut a treia victorie la rând din grupa E. Rooney a avut marile ocazii ale primei reprize. Estonia a rămas în 10 oameni imediat după pauză, după ce căpitanul Klavan a luat al doilea galben. Rooney a deschis apoi scorul dintr-o lovitură liberă executată perfect. Atacantul lui Manchester United a mai avut o ocazie până la final (min93). S-a terminat 1 la 0 pentru Anglia, care are 9 puncte din tot atâtea posibile.

EURO 2016 – preliminarii. Republica Moldova furnizează surpriza serii: egal cu Rusia!

Rusia are probleme în campania de calificare la Euro! Selecţionata lui Fabio Capello nu a putut învinge Moldova pe propriul teren. Prima ocazie importantă a partidei a venit abia în minutul 54, când Glusahakov a trimis imprecis din poziţie bună. Dzagoev a trecut si el pe langa deschiderea scorului (61). Dzyuba avea sa aduca Rusia in avantaj dintr-un penlaty obţinut tot de el. Gazdele s-au bucurat însă doar 60 de secunde pentru că Epureanu a restabilit egalitatea în urma unui corner. Rezultatul final a fost 1 la 1, iar moldovenii au obţinut primul punct în Grupa G. Ruşii au cinci puncte.

Suedia nu a avut emoţii în confruntarea cu Lichtenstein. Cu toate că Ibrahimovic a fost rezervă şi în acest meci, nordicii s-au impus cu 2 la 0. Erkan Zengin în prima repriză şi Jimmy Durmaz în partea a doua au punctat pentru Suedia, care are cinci puncte după primele trei meciuri din grupa G.

Rezultate înregistrate în partidele disputate, duminică, în preliminariile Campionatului European din 2016:

Grupa C

Ucraina - Macedonia 1-0

A marcat: Sidorciuk '45+2

Belarus - Slovacia 1-3

Au marcat: Kalachev '79 / Hamsik '65, '84, Sestak '90+1

Luxemburg - Spania 0-4

Au marcat: Silva '27, Alcacer '42, Diego Costa '69, Bernat '88

Grupa E

Estonia - Anglia 0-1

A marcat: Rooney '74

Lituania - Slovenia 0-2

A marcat: Novakovici '33, '37

Grupa G

Austria - Muntenegru 1-0

A marcat: Okotie '24

Rusia - Moldova 1-1

Au marcat: Dziuba '73 (penalti) / Epureanu '74

Suedia - Liechtenstein 2-0

Au marcat: Erkan Zengin '34, Durmaz '46.

EURO 2016. Rezultatele și marcatorii din prima seară a meciurilor din preliminarii

EURO 2016 – preliminarii. Rezultatele și marcatorii din meciurile de vineri

EURO 2016 – preliminarii. Rezultatele și marcatorii din meciurile de sâmbătă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri