F.C. Barcelona, acuzată de blat

Data publicării:
messi lopo facebook deportivo

 

F.C. Barcelona a remizat surprinzător, scor 2-2, în ultima etapă din Primera Division cu Deportivo la Coruna. Remiza obținută i-a ajutat pe cei din La Coruna să se salveze în ultimul moment de la retrogradare. Acum, Liga Profesionista din Spania investighează partida, catalanii fiind suspectați că s-ar fi dat la o parte pentru ca Deportivo să egaleze.

 

Foto: Facebook

Suspiciunile au fost accentuate de declaraţia lui Albert Lopo, fundaşul de 35 de ani al lui Deportivo, care a recunoscut după meci că l-ar fi rugat pe Xavi ca Barcelona să „o lase mai moale” în actul secund.

Astfel, conform sport.es, Liga Profesionistă a ales să investigheze acest ultim meci al catalanilor în campionat, mai ales că ei au fost egalaţi, după ce au condus cu 2-0.

Lionel Messi a marcat o dublă în prima oră a partidei, dar Lucas Perez şi Diogo Salomao au adus un punct nesperat la un moment dat pentru fanii echipei condusă de Victor Sanchez, în minutele 68 şi 77.

Astfel, oaspeţii au obţinut pe „Camp Nou” punctul care le garanta rămânerea pe prima scenă. Rezultatul a defarovizat-o însă pe Eibar, care a retrogradat din cauza remizei Barcelonei, dar s-a salvat apoi prin decizia penalizării celor de la Elche.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri