Familia, talismanul lui Maric

Data publicării:
sport 20maric-41791

Susţinut de familie încă din debutul acestui sezon, „căpitanul" leilor roşii a fost mai mereu printre remarcaţii echipei antrenate de Cristi Achim. Dacă în primele etape talisman i-a fost tatăl său, un diplomat sârb, la ultimul meci susţinut de CSM Oradea, fanul său numărul unu a fost fratele mai mare, Mario.

„Atâta timp cât e înconjurat de copii şi dă autografe totul e bine. Nu, serios, este chiar o bucurie pentru mine să văd asta", a spus Mario Maric, fratele lui Nemanja Maric.

Puşi mai mereu pe şotii, cei doi fraţi care-şi vor petrece Crăciunul sârbesc la Oradea au rememorat câteva din partidele încinse în copilărie.

„Este fratele meu mai mare şi atunci când eram copil, de fiecare dată când jucam şi nu o făceam bine obişnuia să-mi dea câte o palmă, aşa uşo. Acum, de fiecare dată când joc am acea frică, dar nu de pălmuit, ci de a nu mai greşi. Mă bucur că este mulţumit de mine", a declarat şi Nemanja Maric.

Maric speră ca de Crăciunul pe rit vechi să-şi facă un cadou special: victoria în returul cu U Mobitelco Cluj şi calificarea pentru a doua oară consecutiv în Final Four-ul Cupei României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri