Fără victorie în deplasare, în 2013

Data publicării:
s06 20fara 20victorie 20in 20deplasare 20in 202013 20250213-51692

BC Timişoara rămâne fără niciun succes extern în anul 2013, în Liga Naţională de baschet. Leii au pierdut şi în cea de-a patra partidă consecutivă disputată în deplasare, în returul de campionat, 76-82, pe terenul lui CSU Sibiu.

Alb-violeţii porneau favorii în confruntarea de pe Cibin. Câştigaseră toate cele trei confruntări directe din sezonul actual; în tmp ce sibienii mai aveau doar şanse teoretice la calificarea în play-off.

Iar bănăţenii au început bine şi la capăturl primului sfert conduceau cu 28-17. Sfertul doi a fost al gazdelor şi s-a dovedit decisiv în economia jocului. Leii au fost apactici pe faz de finalizare, iar sibienii au intrat la cabine cu avantaj de cinci puncte.

Repriza a doua a însemnat o cursă de urmărire a timişorenilor, în faţa unor gazde mai motivate, care au reuşit să se distanţeze şi la 10 puncte. Timişoara a mai avut o răbufnire în ultimele trei minute, când s-a apropiat şi la două puncte, însă finalul a fost tot al ardelenilor.

Leii au cedat la o diferenţă de 6 puncte şi au coborât pe locul şapte în clasament, la două victorii distanţă de primele patru poziţii, pe care şi le-au propus ca obiectiv pentru sezonul regulat. Etapa viitoare, BC Timişoara evoluează pe teren propriu în faţa echipei din Miercurea Ciuc, miercuri, de la ora 18:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri