FC Universitatea Craiova a depus la FRF actele pentru înscrierea în Liga a II-a

Data publicării:
5297375-Mediafax Foto-Bogdan Iordache

Reunirea echipei va avea loc pe 22 iulie, când este programată vizita medicală, iar de pe 26 iulie va avea loc prima parte a stagiului de pregătire.

Clubul finanţat de Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, a încheiat un contract pentru doi ani cu autorităţile municipiului Drobeta Turnu Severin, urmând să dispute meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Municipal din localitate.

Pe de altă parte, cealaltă echipă din Craiova care doreşte să se înscrie în Liga a II-a, CS Universitatea, îşi va prezenta lotul de jucători, duminică, de la ora 12.30, în sala de conferinţe a Sălii Polivalente.

După excluderea grupării FC Universitatea Craiova, în vara anului 2011, Adunarea Genereală a FRF a oferit, anul trecut, câte un loc în Liga a II-a atât clubului condus de Mititelu, conform unei hotărâri a Curţii de Apel Bucureşti, cât şi Primăriei Craiova, locuri neocupate până în prezent.

Iniţial, primarul Lia Olguţa Vasilescu l-a susţinut pe Mititelu în disputa sa cu FRF şi în încercarea de a reînscrie echipa în Liga a II-a. Văzând că Mititelu nu reuşeşte să facă rost de banii necesari înscrierii formaţiei, Primăria Craiova a decis să formeze o altă echipă în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Autorităţile locale din Craiova au evacuat, la 27 iunie, gruparea Universitatea Craiova patronată de Adrian Mititelu de la Stadionul Ion Oblemenco, pentru a face loc noii grupări.

Ulterior, finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat că gruparea pe care o conduce urmează să se reafilieze şi să se înscrie în competiţie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri