Sari la conținut
News Alert

Fed Cup | Biletele puse în vânzare online pentru meciul România-Germania, epuizate în câteva ore

Interesul românilor pentru întâlnirea România - Germania, care va avea loc la Cluj-Napoca pe 16 și 17 aprilie, a atins cote record. Biletele, scoase la vânzare pe site-ul și în rețeaua Eventim, s-au vândut complet în aproximativ patru ore.

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, s-a arătat impresionat de susținerea pe care oamenii o arată echipei României.

„Este o veste care, recunoaștem, ne-a surprins total. Suntem impresionați de susținerea pe care oamenii o arată astfel față de echipa feminină de tenis a României. Interesul major arătat pentru acest meci ne bucură, dar ne și obligă. Ne obligă, în primul rând, să organizăm această întâlnire la cele mai înalte standarde de competiție internațională, iar Sala Polivalentă de la Cluj ne oferă toate premisele pentru acest lucru. Totodată, vrem să fim 100% transparenți: au fost puse în vânzare 5.000 de bilete pentru fiecare dintre cele două zile. Restul de bilete, până la capacitatea maximă a sălii, trebuie alocate, în baza regulilor Federației Internaționale de Tenis (ITF), suporterilor Germaniei, cluburilor noastre afiliate, sponsorilor și partenerilor”, a spus George Cosac.

La rândul său, Valentin Vasiloiu, Director Executiv Eventim, a afirmat: „Vânzarea rapidă a biletelor de la Fed Cup nu este neapărat o surpriză pentru noi, în schimb reprezintă o bucurie foarte mare. Ea măsoară cât se poate de direct popularitatea acestui sport și reprezintă o recunoaștere din partea publicului a muncii pe care jucătoarele și federația de tenis o depun. În câteva ore de la începerea vânzării, aproximativ 9.000 de vizitatori unici au accesat site-ul Eventim. Media a fost de 3,3 bilete pe comandă, deci cei 9.000 de vizitatori ar fi putut achiziționa fără probleme 29.000 de bilete, adică de trei ori mai mult decât ceea ce a fost disponibil. Sistemele noastre sunt făcute să suporte valori mult mai mari de trafic și vânzări”.

Întâlnirea dintre România și Germania va avea loc în perioada 16-17 aprilie, pe zgură, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfășoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă, 16 aprilie, urmând ca duminică, 17 aprilie, să se dispute celelalte două meciuri de simplu și, dacă mai este necesar, meciul de dublu.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de trei ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare ale unui bilet valabil.