Finală românească. Și perechea Tecău/Rojer s-a calificat în actul final al Turneului Campionilor

Data publicării:
tecau digispory

Foto: digisport.ro 

Am învăţat ceva din acel meci, o să fim mult mai concentraţi. Important e să ne ţinem serviciul, să fim alerţi la fileu şi să jucăm cu primul serviciu. Cred că şansele pe retur vor veni. Amândoi au returnat bine în această săptămână”, declara Horia Tecău, în exclusivitate pentru Digi Sport, înainte de startul partidei.

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au evoluat extrem de concentraţi, dar fără presiune. S-au impus la capătul unei ore de joc, scor 6-4, 6-4, şi au mai puţin de 24 de ore să se recupereze pentru ultimul mare meci al sezonului: finala Turneului Campionilor, contra dublului Mergea/Bopanna.

Graţie acestui succes, perechea româno-olandeză nu doar şi-a asigurat calificarea în finala Turneului Campionilor, dar au garantat şi locul 1 la finalul anului.

Finala la dublu a Turneului Campionilor va fi duminică, de la ora 16:00, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

Tecău și Rojer și-au asigurat un cec de 261.000 de dolari și 1.000 de puncte ATP, ei câștigând toate cele patru meciuri de la Londra în două seturi, relatează Agerpres.

Tecău este la a patra participare la Turneul Campionilor, dar e pentru prima oară când trece de faza grupelor. Frații Bryan au câștigat titlul de patru ori, în 2003, 2004, 2009 și 2013.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri