Fiul lui Michael Schumacher a fost audiat de anchetatori la spitalul din Grenoble

Data publicării:
52c60f8c95f9cf1251000000

De asemenea, sursa citată notează că în momentul accidentului Schumacher avea o cameră pe cască, însă nu se ştie dacă aceasta funcţiona şi dacă eventualele imagini se află în posesia anchetatorilor, parchetul din Albertville refuzând să facă precizări în acest sens.

Septuplul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, grav rănit într-un accident de schi la Meribel şi aflat în comă indusă într-un spital din Grenoble, a împlinit vineri 45 de ani.

În faţa spitalului s-au strâns, numeroşi fani dornici să îi aducă un omagiu campionului german. Aceştia au proiectat pe faţada spitalului un mesaj imens: "45. Schumi fii puternic, luptă în continuare".

Impresionată de atitudinea fanilor, familia lui Michael Schumacher a postat un nou mesaj pe site-ul fostului pilot de Formula 1: "Suntem copleşiţi! Incredibilele manifestări de simpatie ale fanilor Ferrari, din faţa spitalului, ne-au copleşit şi mişcat până la lacrimi. Le suntem recunoscători pentru asta şi pentru toate urările călduroase de însănătoşire grabnică pentru Michael, venite din întreaga lume".

Michael Schumacher a fost operat până acum de două ori, dar starea sa nu s-a ameliorat. Potrivit unui medic german, fostul campion ar putea fi menţinut în comă indusă chiar şi două-trei săptămâni. Acesta avertizează că în cazul în care leziunile creierului sunt prea mari, el ar putea rămâne în stare vegetativă.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri