Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-au CALIFICAT în finala Turneului Campionilor de la Londra

Data publicării:
21.11 Mergea si Bopana GettyImages

Florin Mergea şi Rohan Bopanna. FOTO: Guliver/Getty Images

UPDATE. Victorie pentru Florin Mergea şi Rohan Bopanna! Scor final 6-4, 6-2!

UPDATE. Scorul in setul al doilea este 5-2 la game-uri pentru perechea româno-indiană.

UPDATE. Perechea Mergea/Bopanna a câştigat primul set cu 6-4!


Calificați pentru întrecerea de la Londra în ultima zi a sezonului, Mergea și Bopanna sunt surpriza de până acum a întrecerii de dublu și la Londra vor juca a patra oară contra perechii braziliano-croate. Cele trei dispute precedente au înregistrat două victorii pentru Dodig și Melo și una pentru dublul româno-indian.

Pe 21 august, la Cincinnati, Dodig și Melo au învins în sferturile de finală, 6-1, 1-6, 14-2, iar pe 6 noiembrie, la Paris, Dodig și Melo au câștigat, de asemenea în sferturi, 7-5, 6-7, 12-10. Victoria din palmaresul direct trecută în dreptul perechii Mergea și Bopanna datează din 10 octombrie 2014, la Shanghai, tot în sferturi, aceștia învingând cu 6-4, 3-6, 10-7.

Dacă vor reuși să câștige semifinala de la Londra, Florin Mergea și Rohan Bopanna vor termina anul între primii zece jucători ai lumii, la dublu. 

Cei doi au câștigat grupa din care au făcut parte la Londra, după victorii în fața fraților Bryan și a perechii Jamie Murray / John Peers, și o înfrângere cu set câștigat contra dublului Simone Bolelli / Fabio Fognini. Dodig și Melo au terminat pe doi grupa câștigată de Tecău și Rojer.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri