Sari la conținut

Formula 1 se vede la Digi Sport!

 

Foto: Gulliver/GettyImages 

Spectacolul din Formula 1 începe, din 20 martie, la Digi Sport, cu Marele Premiu al Australiei. Urmează, pe 3 aprilie, cursa de pe circuitul din Bahrain şi apoi, pe 17 aprilie, Marele Premiu al Chinei. Digi Sport va transmite toate antrenamentele, calificările şi cursele.

La vârful clasamentului lupta se anunţă acerbă şi în acest nou sezon. Lewis Hamilton, campionul de anul trecut, este ameninţat în acest an de Nico Rosberg şi Sebastian Vettel, piloţii de pe poziţiile 2 şi 3 în 2015.

Odată cu achiziţionarea drepturilor TV pentru Formula 1, Digi Sport îşi îmbogăţeşte portofoliul de competiţii din sporturile cu motor şi le oferă telespectatorilor un conţinut complex de întreceri sportive pe două si patru roţi. Cele 4 canale de sport ale RCS & RDS transmit cursele de Moto GP, DTM, IndyCar şi Nascar.

Un nou sezon de Moto GP, cu Valentino Rossi, Marc Marquez şi Jorge Lorenzo, debutează tot în această lună la Digi Sport. Sezonul 2016 din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză va fi transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport. Sezonul 2016 al Moto GP debutează, pe 20 martie, cu Marele Premiu al Qatar-ului.

Mai multe detalii despre program şi ultimele noutăţi din Formula 1 şi MotoGP pot fi accesate pe www.digisport.ro.

Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axează pe transmisiuni live, ştiri şi emisiuni ce reflectă o analiză obiectivă a performanţelor sportive. Cele patru canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 iar în grilele lor se regăsesc transmisiuni în direct şi în exclusivitate din cele mai importante competiţii din sportul românesc şi din cel internaţional.