Fost fotbalist, cel mai excentric taximetrist: „Am fost coleg cu Gheorghe Hagi”

Data publicării:
28771 112508 none 1

Pe Vasile Zotincă îl găsești zilnic în faţa Gării Constanţa. Nu există turist care să nu fi ajuns în Constanţa şi să nu fi admirat cea dintâi atracţie de pe litoral: taxiul lui nea Vasile, o adevărată operă de artă. Bărbatul și-a „înnobilat” mașina cu şopârle, şerpi sau păsări, în amintirea vremurilor petrecute în Australia, scrie Atitudinea.

S-a apucat de taximetrie acum patru ani și spune că autoturismul său este o copie a celor din Australia, unde a locuit 16 ani. „Am opt ani de când m-am întors din Australia şi m-am gândit să fac ca acolo. Aşa sunt taxiurile în Australia. Am făcut asta ca să-mi aduc aminte că am trăit o viaţă frumoasă acolo. 16 ani am stat numai la Sydney. Am pus în maşină şerpi, păsări, şopârle”, a declarat Vasile Zotincă pentru Atitudinea.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, are însă o poveste interesantă. Vasile Zotincă nu a fost chiar un orișicare în tinereţe. Excentricul taximetrist se poate mândri cu statutul de fost coleg al lui Gheorghe Hagi. „Am jucat în 1977 la Steaua, apoi la Portul, la Farul, aici a venit şi Gheoghe Hagi, l-am luat lângă mine. Am fost mult timp coleg cu el”, şi-a amintit cu nostalgie Zotincă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri