Fostul campion mondial la box Hector Camacho a fost deconectat de la aparate

Data publicării:
macho-35158

"Camacho a suferit un stop cardiac. Nu mai puteam face nimic pentru el şi câteva minute mai târziu l-am deconectat de la aparatul de respiraţie artificială", a declarat directorul centrului medical Rio Pedras.

Acesta anunţase, joi, că fostul sportiv, în vârstă de 50 de ani, era în moarte cerebrală, verdict acceptat de mama sa, Maria Matias, care a cerut ca fiul ei să fie menţinut artificial în viaţă pentru ca fostul campion să poată fi văzut pentru ultima dată de copiii săi.

Autorităţile portoricane pregătesc o ceremonie funerară pentru Camacho, însă unii membri ai familiei acestuia vor ca înmormântarea să aibă loc la New York.

A fost împuşcat în cap

Hector Camacho a fost împuşcat în cap, marţi, în apropiere de Bayamon, într-o maşină în care era pasager, şoferul murind pe loc. Focurile de armă au fost trase din alt vehicul. Poliţia a precizat că două persoane au fugit cu o camionetă, însă până acum nu a fost operată nicio arestare şi nici nu se cunosc motivele atacului. Potrivit autorităţilor, asupra şoferului ucis s-au găsit nouă pacheţele de cocaină.

Camacho, campion mondial la trei categorii diferite (superpană şi uşoară WBC şi superuşoară WBO), a fost unul dintre boxerii marcanţi ai anilor '80. El i-a avut ca adversari pe Roberto Duran, Oscar De La Hoya, Julio Cesar Chavez, Sugar Ray Leonard, Felix Trinidad, Ray Mancini şi Greg Haugen.

Născut la Bayamon, Camacho a crescut în Harlem (New York). Portoricanul, cunoscut pentru desele sale probleme cu drogurile, a fost acuzat anul trecut că şi-a lovit copilul în casa fostei sale soţii, din Florida. El a fost pus sub acuzare pentru rele tratamente aplicate minorului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri