Fotbal | Messi, obligat să se legitimeze la controlul antidoping

Data publicării:
messi

Foto: Gulliver/GettyImages

După jocul de pe stadionul „Mario Kempes” din orașul argentinian Cordoba, un reprezentant al FIFA s-a apropiat de Messi, pe care l-a anunțat că trebuie să se supună controlului antidoping.

Împreună cu portarul de rezervă Geronimo Rulli, decarul naționalei argentinian s-a deplasat în sala medicală, unde medicul i-a cerut să se legitimeze. Responsabilii selecționatei Argentinei au crezut, inițial, că este vorba de o glumă, însă la insistențele medicului, starul argentinian a trebuit să se întoarcă la vestiare pentru a aduce documentul solicitat.

După control, Messi s-a îndreptat către vestiarul echipei sale, însă la fiecare pas era abordat de diverși fani care îi cereau câte o piesă din echipamentul său, astfel că a ajuns aproape dezbrăcat la vestiare.

Incidentul nu i-a afectat, însă, moralul lui Lionel Messi, autorul celui de-al doilea gol al partidei de la Cordoba, grație căruia a ajuns la 50 de reușite pentru naționala Argentinei, făcând încă un pas către egalarea recordului all-time, deținut de Gabriel Batistuta (56 de goluri).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri