Fotbal. Messi, pe primul loc în clasamentul veniturilor

Data publicării:
lionel leo messi GettyImages-460102914

Foto: Gulliver/GettyImages

Messi (foto), cu 74 de milioane de euro, cu 9 milioane mai mult decât în clasamentul precedent, îi devansează în continuare pe Cristiano Ronaldo (Real Madrid, 67,4 milioane de euro, în creștere cu 13,4 milioane) și pe Neymar (Barcelona, 43,5 milioane de euro, în creștere cu 7 milioane de euro). Acest trio fruntaș este neschimbat pentru al treilea an consecutiv.

France Football a luat în calcul salariile brute, înainte de cotizațiile sociale și de impozite, precum și primele de meci, contractele de publicitate și primele de instalare.

În Franța, PSG face legea în continuare, cu 14 jucători în Top 20 hexagonal. Di Maria îi devansează pe coechipierii săi Thiago Silva (23 de milioane de euro, în scădere cu un milion) și Zlatan Ibrahimovic (23 de milioane de euro, în urcare cu 8 milioane). Top 20 pentru Ligue 1 ține cont doar de salarii și de primele prevăzute în contracte, a indicat France Football.

„La antrenori, chiar demis, Jose Mourinho conduce clar (24 de milioane de euro) și este urmat de Pep Guardiola și Fabio Capello”, a prevăzut France Football într-un comunicat de presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri